Ο Van Jones μιλάει για τα χρήματα της καμπάνιας της Clinton

Ο Van Jones μιλάει για τα χρήματα της καμπάνιας της Clinton

Είναι γνωστό το ότι η 'φαμίλια' Clinton λατρεύει το χρήμα. Ειδικά το χρήμα που πήγαινε στα ταμεία του ιδρύματος τους, απ'όπου και το τσίμπησαν για να κάνουν τον γάμο της κόρης τους, άσχετα αν οι δωρητές το έδιναν για άλλο σκοπό.

Ο Van Jones μιλάει για τα χρήματα της καμπάνιας της Clinton 1

Κατά την προεκλογική εκστρατεία, η Clinton ήταν το φαβορί για τις εκλογές, ενώ ιδιαίτερη λατρεία την είχαν και οι άνθρωποι του χρήματος, οι οποίοι και της έδωσαν μπόλικο χρήμα, για να κάνει τις περιοδείες της και να κερδίσει τις εκλογές. Μάλιστα φημολογείται ότι της έδωσε χρήματα προεκλογικά και ο Ερντογάν.

Αλλά η Hilary, αυτήν η λυσσασμένη για χρήμα και εξουσία σκύλα, όπως την αποκάλεσε ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους, προτίμησε για ακόμη μια φορά να χρησιμοποιήσει το χρήμα αυτό προς όφελος της και να μην το σπαταλήσει στην προεκλογική της καμπάνια.

Ένας από τους υποστηρικτές της, ο Van Jones, αναφέρεται σε αυτό το κομμάτι και το πως η Clinton κατά σπατάλησε τα χρήματα τους.

Φυσικά η Clinton συνεχίζει να λέει ότι για όλα φταίνε οι Ρώσοι, μην το ξεχνάμε αυτό. Όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την Clinton η Ελλάδα ήταν ένα καζίνο, όπου πίεσε τον γαμπρό της να στοιχηματίσει υπέρ της χασούρας μας, για να κερδίσει. Και κάποιοι Έλληνες στεναχωρήθηκαν όταν βγήκε ο Trump πρόεδρος και όχι η Clinton.