Δεν επιστρέφει ο Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες φήμες για την επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής», με την Disney να του δίνει περί τα 300 εκατομμύρια δολάρια για να πει το ναι. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει.

Πολλά μεγάλα ειδησεογραφικά sites έσπευσαν να μεταδώσουν αυτήν την είδηση περί επιστροφής του Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής», όπως για παράδειγμα αυτό, αυτό, αυτό αλλά και πολλά ξένα (πχ).

Την φήμη αυτήν, φαίνεται να την ξεκίνησε ο αυστραλιανός ιστότοπος Poptopic [πηγή], όταν δήλωσε ότι μια πηγή τους είπε ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Disney για μια νέα συμφωνία, αφού κέρδισε τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση, την Άμπερ Χερντ και η είδηση δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ωστόσο ο επίσημος εκπρόσωπος του γνωστού ηθοποιού διέψευσε τα όποια σενάρια επιστροφής του στο γνωστό franchise, αφού δήλωσε ότι πρόκειται απλώς για φήμες, ενώ διέψευσε και τους ισχυρισμούς ότι ο Ντεπ είχε συνομιλίες με την Disney για «συμφωνία 300 εκατομμυρίων δολαρίων».

Τι ισχύει

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης με την Άμπερ Χερντ, ο δικηγόρος της ηθοποιού, είχε ρωτήσει τον Ντεπ: «Αν η Disney ερχόταν σε εσάς με 300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά, τίποτα σε αυτή τη γη δεν θα σας έκανε να επιστρέψετε και να δουλέψετε με τη Disney σε μια ταινία για τους "Πειρατές της Καραϊβικής", σωστά;» [πηγή].

Ο ηθοποιός τότε, συμφώνησε, λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα γυρνούσε στο δημοφιλές franchise, καθώς ένιωθε προδομένος.

Λίγες μέρες αργότερα, ο επίσημος εκπρόσωπος του Τζόνι Ντεπ δήλωσε ότι πρόκειται απλώς για φήμες, αν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το μέλλον [πηγή].