Η φωτογραφία στο ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix είναι «ψεύτικη»

Μια φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στο Netflix , που υποτίθεται ότι δείχνει πώς το ζευγάρι κυνηγήθηκε από τον Τύπο, δεν έχει τελικά καμία σχέση με τη βασιλική οικογένεια.

Η ασπρόμαυρη εικόνα δείχνει μια ομάδα φωτογράφων να κρατούν ψηλά τους μακριούς φακούς και προφανώς να περιμένουν για μια καλή λήψη.

Η εικόνα εμφανίζεται στο teaser του ντοκιμαντέρ με τίτλο "Harry & Meghan", που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και αμέσως μετά ακολουθεί ένα κλιπ του Δούκα που λέει: «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου.

Η επίμαχη σκηνή είναι στο 0:30 του παρακάτω video.

Στη συνέχεια παρουσιάζονται αρκετές εικόνες από εφημερίδες, με το συμπέρασμα ότι το ζευγάρι θα μιλήσει για τη σκληρή σχέση του με τα βρετανικά ταμπλόιντ και την εμπειρία της ζωής του στα μάτια του κοινού. 

Η πηγή της φωτογραφίας

Η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε από το teaser του Netflix, είναι από την πρεμιέρα της ταινίας "Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου", που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2011. Ως διαπιστευμένα μέλη του Τύπου, έβγαζαν φωτογραφίες διασημοτήτων στο κόκκινο χαλί [πηγή].

Το γεγονός έλαβε χώρα πέντε χρόνια πριν συναντηθούν ο Δούκας και η Δούκισσα. Κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν ήταν παρόν [πηγή].