Ήταν κομπάρσοι οι αγανακτισμένοι από την περιοδεία του Α. Τσίπρα στον Κορυδαλλό;

Την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον Κορυδαλλό και μίλησε με πολίτες του Κορυδαλλού [πηγή], ακούγοντας τα προβλήματα και τα παράπονα τους. Ωστόσο κάποιοι από αυτούς φαίνεται ότι ήταν κομπάρσοι.

Στο παρακάτω απόσπασμα, από ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στον λογαριασμό του στο twitter, βλέπουμε δύο νέους να μιλάνε μαζί του, ενώ με την ανάρτηση του ο Αλέξης Τσίπρας, είναι σαν να λέει ότι ο ίδιος έχει την στήριξη του κόσμου, σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό που ακούει τον "εξάψαλμο", όπως γράφει [πηγή].

Παρακολουθώντας ολόκληρη την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα ωστόσο, βλέπουμε λίγο νωρίτερα (στο 1:12 του παρακάτω video), τους ίδιους νέους να είναι δίπλα του καθώς ο ίδιος κάνει δηλώσεις.

Τον ίδιο νέο με τα γυαλιά που μιλάει στον Αλέξη Τσίπρα, μπορούμε να τον δούμε και σε παλιότερη περιοδεία του και συγκεκριμένα στο Κερατσίνι. Στο παρακάτω video (στο 0:33), μπορείτε να τον δείτε πάλι να μιλάει μαζί του.

Ωστόσο φαίνεται ότι συμβαίνει συχνά οι ίδιοι άνθρωποι που τον ακολουθούν, να συνομιλούνε και μαζί του και να εκφράζουν την αγανάκτηση τους. Συγκεκριμένα, κατά την περιοδεία του στην παλιά πόλη των Χανίων, ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε και με τον Κώστα Μερκουράκη, ιδιοκτήτη καταστήματος στην οδό Τσουδερών, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ίδιος από τις σημαντικές αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος εξαιτίας της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Ωστόσο ο κ. Μερκουράκης είναι στέλεχος του κόμματος και υποψήφιος δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου [πηγή, πηγή, πηγή].